dijous, 27 d’octubre del 2011

El ciberassetjament

El ciberassetjament és una agressió psicològica repetida amb el temps, provocada per un o varis individus contra d'altres a travès de les noves tecnologies. Com són l'ús d'informació eletrònica i mitjans de comunicació. És produeix a travès del text què conté el missatge electrònic. Fins i tot pot provocar un delicte penal. Ciberassetjament

A partir de la informació que hem pogut obtenir a partir de les pàgines web de ciberassetjament, hem pogut ampliar els nostres coneixements envers aquest succès. En un principi sabiem que aquest consistia en un abús mitjançant la red i que perjudicava a la víctima psicologicament. Però gràcies aquest petit treball ens hem adonat que aquesta situació pot millorar i es pot fer front a partir de l'ajuda de pàgines com protegeles.com la cual t'aconsella i t'ajuda ja siguis una víctima, agressor, observador ect. aquesta pàgina web a més denuncia la pornografia infantil, promociona un ús segur d'internet per part dels menors mitjançant campanyes de sensibilització dirigides a menors, pares, educadors... i ofereix línies d'ajuda a travès de les cuals els menors poden contactar directament amb els professionals de l'organització i se'ls presta ajuda personalitzada a tots aquells nens i adolescents que estan sofrint abús en l'entorn escolar.

9 comentaris:

  1. Hola compañer@s,
    somos los aprendizes2.0 y os vamos a poner un pequeño comentario sobre vuestro slide sobre la seguridad en Internet. Nos ha parecido original la presentación, el contenido y la información muy completas y las imágenes en general bien definidas lo que hay alguna que no lo esta.
    Felicitaciones

    ResponElimina
  2. Hola, som el grup GEC'S, format per : Sheila, Cèlia, Glòria i Esther. La vostra entrada d'internet segura és molt bona, la reflexió molt correcta i l'slide adequat per l'edat! Felicitacions!

    ResponElimina
  3. Hola, som les indecises i us volem parlar sobre el vostre treball que esta bé, on marca una certa originalitat en la presentació i en el contingut.

    ResponElimina
  4. Hola, som el grup click's i us volem dir que l'entrada està molt ben redactada mentre que la presentació al slideshare ens ha semblat que està molt ben organitzada. Enhorabona!

    ResponElimina
  5. Hola! Som el grup Mestres 2.0 , la vostra presentació ens a semblat interessant. Felicitats!

    ResponElimina
  6. Hola! Som el grup Aprenemxeducar i creiem que el vostre Slide és molt complert i dinàmic, l'única cosa a remarcar és que el ciberassatjament és un fenòmen que es dóna en diferents franjes d'edat i no només en els nens. Bona feina!

    ResponElimina
  7. Hola som el grup Distec, el vostre slide està molt ben fet i es molt atractiu per els nens.

    ResponElimina
  8. Hola!!
    Hem trobat l'slide que heu creat molt dinàmic i molt creatiu!! Moltes felicitats! :)

    ResponElimina
  9. http://pechacuchas-habilitats.blogspot.com/

    Ei! Som el grup dels pechacuchas.
    El vostre slideshare es el que més ens ha agradat de tots els que hem comentat de moment ja que en poques paraules i fotos molt originals en relació amb l'edat dels nens heu donat a entendre molt bé el ciberassatjament. Bona feina!

    ResponElimina