dimarts, 25 d’octubre del 2011

Les pissarres digitals interactives

La pissarra digital és considerada per molts com el futur en els mitjans de projecció col·lectius. Gràcies a aquesta qualsevol usuari és capaç de crear tot tipus de contingut digital seguint la metàfora de la pissarra, clarions i esborrador, però, amb totes les bondats d'un ordinador. La pissarra digital i la pissarra digital interactiva (PDI) són sistemes tecnològics que consisteixen en un ordinador multimèdia, generalment connectat a Internet, i un videoprojector que projecta sobre una pantalla o paret allò que veiem en l'ordinador.



Actaulment aquesta eina de treball està ocupant un gran lloc en les aules, ja que s'estan deixant de banda les pissarres de tota la vida, és a dir, les que necessiten un guix per escriure. Tot i això no hem d'oblidar que la PDI fa la funció de suport, i no pas de finalitat. És a dir, sempre hem te tenir una altra opció al nostre abast per si es dóna el cas que aquesta no ens funciona correctament, per aquest motiu no podem prescindir totalment dels llibres ni altres recursos que fins ara han estat utilitzats per a l'educació i l'ensenyament a les aules.
Avui en dia la millor marca comercial que existeix és la Smart i, evidenment el seu cost és molt elevat. La filosofia de treball de les SmartNotebook es què es desenvolupin adequadament els nostres interessos i tenen com a objectiu que els alumnis aprenguin a travès seu. I creiem que això és cert, per què d'aquesta manera és molt més fàcil entendre i, per tan aprendre tot allò que ensenyin. És una tècnica molt didàctica i això afavoreix molt en l'atenció i l'aprenentatge dels alumnes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada