dimarts, 4 d’octubre del 2011

"Social Media Revolution"

El vídeo dóna consciència de la magnitud de les xarxes socials actualment. Com també promou la importància d'aquestes en tots els àmbits, com per exemple en l'àmbit lúdic, social, cultural, educatiu...
Les xarxes socials formen part del dia a dia i cal tenir-les en compte perquè estan revolucionant la forma de relacionar-se, informar-se i aprendre.
Una de les principals fonts d'informació "on-line" és el "Twitter" que ens permet arribar a la informació actual abans que els mitjans de comunicació, ja que és un filtre ràpid i immediat de noticies, de tot allò que esta passant arreu del món.
Proporciona una total llibertat d'expressió en la qual tothom por participar sense restriccions.





Aquestes faciliten molts beneficis en l'aprenentatge i provoquen un apropament entre els "nadius digitals" i el professorat.
Destaquem el fet de posar el nom de "Facebook" a alguns dels nounats d'Egipte, on també diu que el 50% del tràfic d'Internet del Regne Unit és degut al "Facebook" i que si la "Wikipèdia" fos un llibre estaríem més de 100 anys llegint les seves 2.25 milions de pàgines.
Com a conclusió podem dir que aquest mètode de relacionar-se afavoreix una visió molt àmplia entre cultures i,  per tant una globalització social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada